Föreläsningar

Som föreläsare håller jag mig till ämnen som är levande och sanna för mig. Jag pratar om självupplevda teman och hur jag förhåller mig till dessa.

Introvert och/eller högkänslig personlighet och ledare, fungerar det?

Tillhör du en av de 35% av befolkningen som passar in i den introverta skaran?

Den grupp som inte från födseln får sin stimulans från arbeta i grupp, vara social, prata inför många deltager och ta snabba beslut?

Då kanske du är en av de som tar till dig en låtsas-extrovert identitet eftersom det i samhället är extroverta som frår flest karriärmöjligheter. Det är de som blir mest uppmärksammade och i många fall kan man nog påstå att det är det extroverta idealet som är normbildande.

Kvinna – att utvecklas för att hitta det egna inre ledarskapet.

Det här föredraget handlar om det kanske ovanliga men så symboliskt rätta inslaget,
Gudinnan. Jag har under många år intresserat och arbetat med våra myter och dök ännu djupare in i dem under min symbolterapeutiska utbildning. Myterna om de Grekiska Gudinnorna är tusentals år gamla och de är meningsbärande arketyper för oss. Varje kvinna kan känna igen sig i de olika Gudinnorna, i en del mer än andra då de är ganska utmejslade i sin arketyp. Du som kvinna kan behöva få kunskap om vilken Gudinna du bär på mest och vilken som du kanske behöver införa lite mer i ditt liv. Gudinnan är ett härligt verktyg för kvinnan som vill utvecklas till den ledaren som hon är.

Hitta ditt sätt att kommunicera och föra ut det som du brinner för. Afrodite är Gudinnan

Mål och Handlingsplaner. Vart vill jag komma och hur kommer jag dit. Athena och Artemis är en hjälp på vägen.

Den duktiga flickan. – stress, styrka och jämförelse

Om du vill läsa mer om kvinnligt och Gudinnan som verktyg     »»»»»»      Kvinnligt
»»»»»»     Gudinnan.

Drömmaratt lyssna på sig själv

En föreläsning som visar hur viktigt ditt inre språk är för din utveckling. Dina drömmar är en källa som har all den kunskap om dig själv som du behöver. Även om informationen är dagsfärsk och visar dig den nuvarande situationen bär den med sig gårdagen och framtiden. I föreläsningen får du både teori och en chans att öva praktiskt.

Bergsmeditation – en väg till att upptäcka din intuition

Bergsmeditationstekniken är något som jag har arbetat med sedan -95. Under en föreläsning om dess fördelar för utveckling av din intuition och din personliga utveckling får du även prova på tekniken. Vi har sedan en dialog om din upplevelse och vad detta kan betyda för dig och hur du kan använda dig av din inre symbolik.

Vill du läsa mer om Bergsmeditationen?          »»»»»»                  Meditation