Vem är jag?

Marie-Louise Thorman, Inspiratör, Idémakare, Personal och Beteendevetare, Symbolterapeut, Föreläsare, Intuitiv Samtalspartner och Meditationslärare. Frilansjournalist.

52 års erfarenhet av att tillhöra den feminina skaran och det innebär en hel del erfarenhet. Idag står jag stadigt med fötterna på jorden, inte beroende på någon speciell kraftig kroppsmassa, utan på grund av att jag har hittat den kraft som ger mig livslust, motivation och balans i tillvaron. Och balans är för mig en viktig värdemätare. Utan balans kan den mest engagerade drivas in i en utmattningsdepression, utan balans faller den negativa personlighetstypen snart ner i driver av självömkan. Med balans hittar du det som är styrkan och det som är den svaga länken och för ihop detta så att du drar nytta av dem båda.

Som föreläsare tar jag upp det som jag själv har erfarenhet av och ämnen som jag  starkt brinner för. Våra drömmar kan hjälpa oss vidare i livet om vi bara tar steget och lyssnar på dem. Våra inre Gudar och Gudinnor är arketyper som vi är bärare av, att förstå och integrera dessa personliga drag innebär att medvetandegöra det som kanske håller dig tillbaka och det som driver dig framåt. Att tillhöra en högt känslig personlighet, sk starkskör, innebär att du som ledare, medarbetare och privatperson behöver ha strategier som fungerar. Jag kan förmedla några av dessa till dig.

Som inspiratör, idémakare och intuitiv samtalspartner lyssnar jag på dig som klient med hela min kropp. Det gör jag för att det är då som min intuition får möjlighet att arbeta. Mitt sätt är coachande och som din samtalspartner bollar vi olika lösningar mellan oss tills du hittar det som kan vara det första steget ur den situation som du anser att du befinner dig i.

Som personal/beteendevetare, möter jag dig med ett sinne som har lätt för att se helheten och som inte har några svårigheter för att djupdyka ner i detaljerna som inte verkar passa in i pusslet. Allt från konflikter till administrativa problem handskas vi med tillsammans. Allt från hårda värden till mjuka tas om hand med samma engagemang och intresse då alla påverkar personerna som arbetar inom företaget.

Möter du mig som symbolterapeut eller meditationslärare, så finner du snart att våra möten aldrig är desamma. Myternas arketyper har så oändligt mycket att lära oss så bli inte förvånad om vi dyker ner i dessa. Bild- drömmar- meditationer, sättet att närma sig en problematik kan varieras och är beroende på personlighet. Realistiska och verksamma lösningar är många gånger resultatet efter att ha arbetet med den inre symboliken några gånger.

Att vara skribent innebär att jag får använda mig av min nyfikenhet som spänner över många områden. Jag har ett öppet sinne och arbetar ständigt med mina egna värderingar. Att skriva är ett behov för min själ oavsett om det är för en artikel eller om det är för privat bruk.

Välkommen till min värld

Marie-Louise Thorman