Om Kärnfull

Kärnfull är sidan för dig som vet att du inom dig har en väldig massa kärnor som bara väntar på att få komma i näringsrik jord.

På den här sidan kommer du att kunna hitta artiklar inom ämnet ledarskapsutveckling och personlig utveckling. Kanske kommer du att upptäcka att vissa artiklar inte är vad du förväntar dig finna inom området och anlitar du mig som din mentor/coach finner du säkert att metoder som jag använder mig av, inte är de som är vanliga inom ledarskapsutveckling. Jag tror nämligen att man hittar den bästa jordmånen för just din kärna utefter din personlighet inte efter redan uppsatta mallar som man ska arbeta efter.

För att kunna leda dig själv och andra behöver du ha tillgång till allt det som du står för. Du behöver hitta uttrycken som är rätt för dig och som är du. Min förhoppning är att jag är en av dem som kommer att tillföra dig näring och ge dig verktyg så att din inre potential ger både dig själv och din omgivning en autentisk ledare.

Jag hoppas att du kommer att finna sidan lätt att navigera på. Fakta om det som jag har att erbjuda finner du i undersidorna till Om Kärnfull som finns i menyn. Hur du kontaktar mig finns under Kontakt och information om vem jag är kan du läsa på sidan Vem är jag? Artiklar om ledarskap, personlig utveckling och text som jag finner relevant inom dessa ämnen kommer att finnas under Blogg. Du kan använda dig av sökfunktionen för att hitta teman som just du är intresserad av. En Facebook sida med samma namn, Kärnfull, är kopplad till hemsidan och även där kommer jag att lägga in texter, citat och bilder som är relevanta och som förhoppningsvis även ger en positiv puff i vardagen.

Nu hoppas jag att du ska finna sidan härlig att botanisera i och att den ger dig stöd både på din fritid och i ditt yrkesliv.